Cara Penggunaan

Pek percubaan - 10 shecet = RM  40.00
Pek lengkap      - 50 shecet = RM120.00
Pek ekonomi    -100 shecet = RM225.00


Bancuhkan 1 peket garam buluh KLS dengan 450ml minuman manis (ukuran cawan mug) jika masih terasa masin tambah sedikit air. 
Untuk air masak atau air mineral bancuhkan dengan 500ml hingga 600ml air. Sukatan tersebut merupakan sukatan yang paling tepat. Elakan penggunaan air karbonat (air bergas) minuman kordial dan minuman keras.

UNTUK MENDAPATKAN RASA YANG LEBIH SEDAP DAN MENYEGARKAN.

Bancuhkan 1 peket garam buluh KLS dengan air cincau, air sengkuang cina, air kelapa laut, air cikong, tea o limau, dan semua jenis jus buah-buahan.
  • Untuk masalah darah tinggi bancuhkan 1 peket garam buluh KLS dengan 2 biji jus epal hijau.
  • Untuk masalah kolestrol tinggi bancuhkan 1 peket garam buluh KLS dengan 1 biji jus lemon.
  • Untuk menurunkan berat badan bancuhkan 1 peket garam buluh KLS dengan quaker oat.
  • Untuk masalah gaot, kencing manis, buah pinggang, selsema, demam dan masalah tulang, elakan penggunaan buah oren dan jenis-jenis buah limau.

SUKATAN PENGGUNAAN
  • Bagi orang yang sihat 1 peket hingga 3 peket sehari (mengikut berat badan)
  • Bagi ahli sukan 2 peket hingga 4 peket sehari
  • Bagi pengidap kencing manis dan penyakit-penyakit lain 2 peket hingga 3 peket sehari
  • Bagi mereka yang mengidap darah tinggi, asma, angin ahmar, masalah jantung, masalah tulang dan masalah buah pinggang 1 peket sahaja sehari.

GARAM BULUH KLS SATU-SATUNYA MAKANAN KESIHATAN YANG MERUPAKAN MAKANAN HARIAN YANG BOLEH DI CAMPURKAN PADA MINUMAN, DI BUAT MASAKAN DAN SANGAT SESUAI DI BUAT SEBAGAI PENCECAH BUAH-BUAHAN UNTUK MENAMBAH KELAZATAN MAKANAN.